ANOUKE DE GROOT

Anouke de Groot studeerde eerst filosofie en theaterwetenschappen aan de UVA en studeerde daarna af aan de Regieopleiding van de Theaterschool Amsterdam in 2009

Sinds haar afstuderen maakte zij verschillende voorstellingen zoals Bezing ons de woede, Rumoer, Dagen van weemoed en super krachten en werkte met o.a. Frascati, Generale Oost, Melkweg en Theater Tuchlaube als (co)producenten.

Terugkerend thema in haar werk is de relatie tussen het individu en de omgeving waarin deze leeft. In hoeverre en op welke wijzen heb je als individu invloed op je omgeving en heeft de omgeving waarin je leeft invloed op jou? Hoe staan persoonlijke omstandigheden en situaties in verhouding tot de omgeving waarin deze zich bevinden?

Sinds april 2012 is zij als theatermaker verbonden aan de Theaterstraat. Daar werkt ze met het doel om theater te maken en theatrale activiteiten en ontmoetingen te organiseren op locaties in Amsterdam (Noord), voor zowel meer als minder ervaren theaterpubliek. Daarin zoekt ze in de stad Amsterdam naar samenwerkingsverbanden en ondersteuningspartners om op verschillende locaties in Amsterdam (Noord) te spelen en verbindingen aan te gaan met bewoners.

www.toekomstland.wordpress.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s